Modele de coliere din margelute

Modelele se citesc de Jos în sus, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga, cum vrei, Dar Întotdeauna în aceeași direcție. MODELE găsești peste tot PE Internet, Dar potï să Cine creezi și tu propriul modèle! MODELE găsești multe PE Internet, Dar Vreau să Cine prezint Naomi colecții Frumoase (PE lângă Colecția proprie de mai jos, Care conține și Alte tutoriale în afară de croșetat): în ce privește ideea ta, EA este deja parțial în desfășurare. Știu Naomi persoane interesate, AM cerut o ofertă de la fabrică, comanda minimă la EI e 500 de euro (CEEA CE are sens) și comanda minimă PE modèle (la rocailles, astea care ne interesează PE Noi) este de un kilogramme PE culoare. AM vrut să FAC un Grup să discutăm, să Vedem Cine de ce anume are nevoie și cum ne organizăm, Dar n-am mai 08h8 timp. Îți trimit restul detaliilor PE email 😀 pratique rend parfait 😀 când ai deja tensiune uniformă și mărgelele se așează Natural, o să arate cel mai bine. Sunt sigură că e doar de la tensiune, Dar așa e la început. Îmi place că te ții de treabă 😀 cautam un magazin Online de unde sa Cumpar margele Preciosa Albe si am descoperit acest blog. Felicitari! Chiar e o treaba grozava. AM stat nopti intregi la calculatrice pentru a invata Lucrul cu margelele. Anul trecut, la sfarsitul lui fevarie, m-au Rugat Copiii Mei sa le fac bratari pentru Martisor. Le-am facut cateva, Dar m-am gandit ca ar Arata bine si cu margele (aveam o punguta cu margele de nisip ratacita prin Casa). AM inceput sa l`ACPPU PE Internet ceva MODELE. Am gasit, le-am facut, Dar am pastrat la urma Marea incercare: o bratara crosetata toata cu margele.

Si… am reusit DIN prima! Acum, cand ma UIT la EA IMI Vine sa RAD, dar tot e Frumoasa. Acesta e inceputul, si aici e continuarea: https://ndidimade.wordpress.com/. Felicitari Inca OData pentru acest blog. Si succes en continuare! Buna ziua! Va Multumim mult Penru minunatul Tutorial. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Ca sa creez un colier cu modelul pe care l-ATI realizat dans le programme cel in dégrader cu Cat trebuie sa multiplic sau cum procedez avand in ca dimensiine DIN Program e pentru realizarea unei bratari? Multumesc. MĂ Bucur că ai descoperit mica MEA comoară adunată de PE Internet.

Întrebarea ta poate avea Două răspunsuri în funcție de ce vrei să creezi. Dacă vrei să faci o brățară continuă, fără sistem de prindere, VEI incepe cu exact atâtea mărgele câte ai PE rând în Model. Dacă ai un modèle Cu 6 PE rând, lanțul de început va avea 6 mărgele, după soin următorul rând incepe cu prima mărgică pe care ai croșetat-o. Est-ce que sens ce Zic? În tutorialele vidéo se vede mai bine la ce mĂ se référer. Buna ziua! Daca ATI stii Cat ma Bucur ca v-am gasit! Eu ími doresc enorm sa ajung sa CREEZ bijuterii DIN crosetarea margelelor, mi-am luat si carti, Dar PARCA tot mai lipsea ceva… Cred ca ími Era un pic TeamA de început… Acum, ca am citit aici, Abia astept sa mĂ APUC de treaba! AM tot căutat pe net, dar nu găsesc tot c-mi trebuie. ATI putea sa mĂ ajutati, poate stiti vreun site de unde As putea cumpăra PT început ce am nevoie PT crosetat, mărgele am gasit, însă nu AC PT crosetat…

Si ATA? De unde pot cumpăra? Va multumesc ft mult, toate cele bune! Dragă Alina, Spune-mi mai întâi ce ai primit pana acum, să știu cum să te ajut. Toho sunt foarte bune, Dacă ai dimensiinaire 6/0 sau 8/0 AR Merge cu un FIR subțire și o croșetă Mică, 0,75 sau 0,6 mm, adică dimensiunile 18 sau 20, Dacă ími amintesc bine.

Comments are closed.

Call Us Today

443-350-8244